Plans de pensions, Assegurances d’estalvi, Fons d’inversió, Pla d’estalvi

 Plans de pensions

avantatges ·   
 
A «SA NOSTRA» posam a la vostra disposició sis plans de pensions amb característiques totalment distintes, pensats perquè pugueu triar el que millor s’adapta al vostre estil de vida. Amb una extraordinària fiscalitat, disponibilitat garantida a través d’un préstec, i la seguretat d’una entitat de màxima confiança.

Sis plans de pensions que vos permetran fer un pla a la vostra mida. Perquè podreu invertir en un o en varis d’ells simultàniament i, fins i tot, traspassar els vostres estalvis d’un a altre pla sense cap cost ni repercussió fiscal.


 SA NOSTRA I, PLA DE PENSIONS

El seu objectiu prioritari és l’estabilitat i seguretat, eludint al màxim les fluctuacions econòmiques del mercat mitjançant la canalització de les inversions en actius de renda fixa a curt termini de màxima solvència. La seva rendibilitat està en funció dels rendiments del mercat monetari. Si un partícep desitja obtenir una rendibilitat superior, haurà de traspassar part o tots els seus drets consolidats a qualsevol dels altres 5 plans oferts.


 SA NOSTRA II, PLA DE PENSIONS

El seu objectiu és, mitjançant una política d’inversió agressiva, aconseguir la màxima rendibilitat invertint fins al 99% dels seus recursos en els actius més representatius de la renda variable nacional i europea. Si bé aquest tipus d’actius són els susceptibles d’obtenir majors taxes de rendibilitat, també són els que tenen una major fluctuació i volatilitat. Termini de permanència mínim recomanat, 10 anys. 


SA NOSTRA III, PLA DE PENSIONS

El seu grau d’exposició al risc és baix, amb una política d’inversió mixta que destina un màxim d’un 30% dels seus actius a la renda variable i el 70% restant a la renda fixa. 


SA NOSTRA IV, PLA DE PENSIONS

El seu grau d’exposició al risc és mig, destinant fins a un 40% dels seus actius a la renda variable. SA NOSTRA V, PLA DE PENSIONS

El seu grau d’exposició al risc és mig / alt, destinant fins a un 50% dels seus actius a la renda variable. 

SA NOSTRA VI, PLA DE PENSIONS

El seu grau d’exposició al risc és alt, destinant fins a un 60% dels seus actius a la renda variable. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *