Servei Hipoteca Jove Govern de les Illes Balears

Vols finançar fins al 100% del teu habitatge? Vols beneficiar-te d’un termini màxim de 40 anys? Si tens entre 18 i 35 anys no pots deixar passar aquesta oportunitat.
Per a qui és la Hipoteca Jove?

Per als joves entre 18 i 35 anys residents a les Illes Balears
Si sol·licita la hipoteca més d’un adquirent, cadascun haurà de complir aquest requisit.

Característiques de la Hipoteca Jove

FinalitatAdquisició del primer habitatge habitual i permanent, ha de ser un habitatge finalitzatTipus d’interès del primer anyEuribor + 0,50Tipus d’interès la resta d’anysEuribor + 0,70Comissió d’obertura0,50% sense mínimComissió d’amortització avançada0,50%Comissió de cancel·lació avançada0,50%Capital préstec.

Fins al 100% del valor de taxació o del preu de compra (el menor dels dos) amb un màxim de 300.000€TerminiFins a 40 anys GarantiaHipotecària.

Requisits

Demostrar que es té treball fix amb una antiguitat mínima d’un any o que s’exerceix una activitat professional per compte propi des del mateix període de temps.L’import de la quota mensual podrà arribar a un 50% dels ingressos nets mensuals.El límit d’ingressos de cadascun dels adquirents serà de 6,5 vegades l’IPREM (equival a l’antic índex de salari mínim interprofessional).

Altres condicions que cal complir

Contractar una assegurança de vida per a cada un dels prestataris.Contractar una assegurança de la llar.Les que la teva oficina et sol·liciti, ja que la concessió del préstec queda subjecta als requisits habituals de «SA NOSTRA».

Procediment

1. Omplir l’imprès de sol·licitud a través:
del telèfon gratuït 900 700 003el lloc web ,o les oficines d’informació del Govern de les Illes Balears

2. Després s’ha d’acudir a qualsevol oficina de l’IBAVI o de la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge per a segellar l’imprès.

3. Amb l’imprès segellat, cal venir a una oficina de «SA NOSTRA» a sol·licitar el préstec.

4. «SA NOSTRA» et respondrà del resultat de l’operació en el termini màxim d’un mes una vegada que hagis lliurat tota la documentació necessària per estudiar la hipoteca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *